• Een schouder om even op te leunen....

  • Omdat je het niet over kunt doen…..

    Herinneringen zijn voor altijd
  • Een schouder om even op te leunen....

  • Omdat je het niet over kunt doen…..

    Herinneringen zijn voor altijd

Familie Davidse

Voor onze familie is Anke Wattel absoluut de schouder en steun geweest die wij zo nodig hadden! Dankzij haar vakkundigheid persoonlijkheid, zeker ook de eerlijke werkwijze en oprechtheid kijken we terug op een waardig en goed afscheid!

Familie Bliek

We kijken met een goed gevoel terug op de uitvaart van onze moeder en oma, doordat Anke goed luisterde naar onze wensen in combinatie met haar inbreng en ideeën. Ze heeft de begrafenis tot in de kleinste details geregeld en dat altijd in samenspraak met ons. Ook haar nazorg hebben we zeer gewaardeerd.

Anke, we willen je nogmaals hartelijk bedanken.

Familie Netten


Beste lezers van deze recensie....

Vorig jaar hebben wij een groot icoon in onze familie moeten van laten gaan.....🦋.
Wat een ik kan vertellen is dat het moment van overlijden ik samen met mijn schoonvader, en zijn zus en Anke een uitvaart hebben geregeld die wij altijd zullen koesteren.
Lieve Anke ik vind jou een geweldig persoon in al je doen en laten niks is te veel en je begrijpt precies wat iemand bedoeld. Wij zijn jou heel dankbaar voor je inzet van de uitvaart van ons opoe.

Liefs Ramona🌸

Familie Aarnoutse

Een mens met het hart op de juiste plaats, luistert goed naar de specifieke wensen, denkt mee, kortom iemand bij wie het laatste stukje van het leven van een dierbare in vertrouwde handen is.

Bedankt Anke

H. de Waal

Anke heeft de uitvaart van mijn oma verzorgd. We denken nog vaak terug aan haar sympathieke betrokkenheid. Zij is "wie ze is" en hoeft zich op geen enkele manier anders voor te doen.
Ze doet haar werk met ontzettend veel liefde en respect. Het was voor mijn zoontje zijn eerste uitvaart die hij bewust meemaakte.
Anke speelde daar gelijk op in door een informatief boekje voor kinderen te geven en op zijn niveau met hem te communiceren. Kindvriendelijkheid is zo ontzettend belangrijk bij een uitvaart... (maar niet vanzelfsprekend).

Kortom: van harte aanbevolen als het moment daar is...!

Wil & Ilse

Met vertrouwen hebben we gebruik gemaakt van de diensten van Anke Wattel.
Anke is heel betrokken en geeft ruimte voor je eigen inbreng. Ze steunt je in je verdriet en je kan volledig jezelf zijn.
Wij bevelen haar ten zeerste aan.

Corine

In januari moest ik Anke bellen omdat mijn vader aan het laatste stukje van zijn leven was begonnen, ik wilde weten hoe ik dat aan moest pakken en zij heeft me daar heel goed in geadviseerd en geholpen.
Anke geeft goede raad, weet waar ze het over heeft, nam ons veel uit handen, heeft een mooie uitvaart verzorgd, en heel belangrijk ze gaf ons ook liefdevolle nazorg.
Jammer genoeg moest ik haar na 16 dagen weer bellen omdat mijn moeder ook overleed, en weer was er dat warme gevoel, meteen klaarstaan en er voor je zijn, wat was ik blij met de zorg van Anke, ook voor ons als gezin, die haar dan ook erg waardeerde.

Het was een verdrietige ervaring maar met de hulp van Anke is het ook een mooie ervaring geworden, heel veel dank hiervoor!!!

Familie Antheunisse


Aanwezig zonder op te vallen


In januari van 2018 is onze moeder overleden en hadden we Anke Wattel, van Anke Wattel-Uitvaartzorg gevraagd om deze plechtigheid te regelen.
Vanaf het eerste moment gaf dit al een goed gevoel, ze luisterde naar onze ideeën en vulde deze zo nodig aan.
We waren zondermeer positief over haar begeleiding van het afscheid van onze moeder. Ze dacht mee en respecteerde onze wensen, kwam met goede voorstellen, maar drong ons niets op.
Ze is doortastend met een groot inlevingsvermogen en hierdoor kon de dag verlopen zo wij het voor ogen hadden. Ook achteraf, met de afwikkeling van vele instanties, konden we rekenen op een keurige afhandeling.

Leo & Jolanda

Een uitvaartonderneemster met hart voor haar werk, een luisterend oor, vertrouwen, respect, warm, betrokken en medelevend, Daarom heeft de familie voor Anke gekozen.

Anke dank je wel voor het mooie afscheid , we kijken hier met een goed gevoel op terug.

Dickie

Ankie is bereid om mee te denken om het een en ander te regelen ook al is bijv, het vervoer niet volgens het boekje.
Ankie heeft hierdoor wel een langer voor het vervoermiddel uit moeten lopen. (Sorry Ankie).
Zo kon het vervoer en de crematie plechtigheid toch verlopen zoals wij voor ogen hadden.
Wij kijken er met een goed gevoel op terug.

Dank je Ankie voor al de moeite.

Arriënne

Anke is een betrokken uitvaartonderneemster. Ze denkt actief mee met de wensen van de familie.
Ze denkt in oplossingen en is bereid out of the box te denken


Verstuur een recensie

CAPTCHA code